این رویداد خاتمه یافته است و اطلاعات موجود در این سایت صرفا جنبه آرشیو دارد
  • ثبت نام در همایش و ارسال مقاله
  • سامانه داوران
  • امروز : 31 ارديبهشت ماه 1404
همایش ملی نان سالم (از مزرعه تا سفره)
The National Congress of healthy Bread
ثبت نام / ورود
  • صفحه اصلی
  • درباره همایش
    • معرفی همایش
    • محورهای همایش
    • تاریخ های مهم
    • پوستر همایش
    • ساختار سازمانی
    • اعضای کمیته علمی
  • ثبت نام در همایش
    • ثبت نام و ارسال مقاله
    • راهنمای ثبت نام و ارسال مقاله
    • ورود به سامانه کاربری
    • هزینه ثبت نام و شرکت در همایش
    • راهنمای نگارش مقاله
    • راهنمای ثبت نام کارگاه ها
  • اطلاع رسانی
    • اخبار
    • فایل ها
    • پرسش هاي متداول
    • تابلوی اعلانات
  • راه ارتباطی
    • تماس با ما
Bootstrap Touch Slider
Bootstrap Touch Slider
Bootstrap Touch Slider
Bootstrap Touch Slider
› ‹



ISC

فایل های مورد نیاز

دستور العمل مقاله فارسی
فایل خام ارائه مقاله در قالب پوستر
دستور العمل ارسال ایده
راهنمای هزینه ثبت نام
راهنمای ثبت نام کارگاه ها 
ثبت نام جهت اخذ امتیاز بازآموزی
(ویژه پزشکان و پیراپزشکان)

پوستر همایش

اطلاعات بیشتر

اخبار

اطلاعات بیشتر
برنامه سخنرانی همایش ملی نان سالم

1404/01/27
مجموعه ارائه مقالات همایش ملی نان سالم از مزرعه تا سفره

مجموعه ارائه مقالات همایش ملی نان سالم از مزرعه تا سفره

1404/01/26
تغییرات کارگاه های جنبی دومین همایش ملی نان سالم از مزرعه تا سفره

کارگاه های جنبی همایش ملی نان سالم از مزرعه تا سفره 26 فروردین ماه 1404 دانشگاه اصفهان

1404/01/25
تکمیل اطلاعات شرکت کنندگان در ایده برتر؛ نان بهتر

به اطلاع شرکت کنندگان در ارسال ایده میرساند تنها تا تاریخ 24 فروردین ماه 1404 تکمیل ایده در فرمت ارسالی ایده همایش موجود در سایت همایش، شامل اطلاعات تماس و ... الزامی است. بدیهی است که فایل های ناقص وارد فرآیند داوری نخواهند گردید. با تشکر

1404/01/21
ایده های برتر؛ نان بهتر

1404/01/21
نحوه ارائه مقالات پذیرفته شده در قالب پوستر و تقدیر از پوسترهای برگزیده

بنا به درخواست پژوهشگران همایش، پژوهشگرانی که ارائه مقاله آنها به صورت #پوستر پذیرش شده است می بایست: -پوستر خود را در نرم افزار پاورپوینت (power point) با استفاده فایل خام موجود در سایت همایش، با سلیقه خود، طراحی و تنظیم نموده و فایل پوستر خود را به در قالب فایل powerpoint به ایمیل همایش، تا تاریخ 25 فرودین ماه ۱۴۰۴ به نشانی mbiology.products@gmail.com ارسال نمایند -فایل ارسالی می بایست کمتر از ۱۰ مگابایت باشد. -زبان تنظیم پوستر اختیاری و فارسی و انگلیسی خواهد بود، طرح پوستر پیشنهادی و اختیاری خواهد بود. -روز همایش پس از داوری پوسترهای نصب شده بر اساس نحوه تدوین نگارش و طراحی و حضور نویسنده مقاله و نحوه ارائه مقالات، از 3 نفر از پوسترهای برگزیده در روز همایش تقدیر خواهد شد. لذا از چاپ فیزیکی پوستر خودداری نمایید و تا زمان تعیین شده ارسال فرمائید. با تشکر دبیرخانه همایش

1404/01/04
مسابقه عکاسی نان

از شما دعوت می‌کنیم تا با عکاسی خلاقانه از نان‌های محلی ایران، زیبایی و تنوع این میراث فرهنگی را به تصویر بکشید! -محورهای مسابقه: • نان‌های محلی • آداب و رسوم مرتبط با نان •فرآیند پخت نان •نان و زندگی روزمره - مهلت ارسال آثار: ۲۰ فروردین ۱۴۰۴ - برای شرکت، آثار خود را از طریق لینک زیر ارسال کنید: https://survey.porsline.ir/s/YTI9NDYY

1403/12/21
تعویق برگزاری همایش به دلیل برودت هوا

بسم‌الله الرحمن الرحیم با توجه به پیش بینی برودت شدید هوا در کشور و احتمال زیاد تعطیلی روزهای ۸و۹ اسفند ماه در اصفهان و مخدوش شدن برنامه ریزی ها و عدم بهره برداری پیش بینی شده از همایش وجهت جلوگیری از سفر احتمالی شرکت کنندگان سایر شهرها، شورای سیاستگذاری همایش، ضمن عذرخواهی بخاطر شرایط ناخواسته، تصمیم گرفت برگزاری همایش به ۲۷ و ۲۸ فروردین ماه ۱۴۰۴ موکول شود. ان شاءالله.

1403/12/04
سومین پیش نشست همایش نان سالم

پیش نشست سوم همایش ملی تولید و فرآوری نان سالم از مزرعه تا سفره در دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در تاریخ ۴ دی برگزار شد.

1403/11/02
دومین پیش نشست همایش نان سالم

دومین پیش نشست همایش نان سالم با عنوان با عنوان اقتصاد نان و غلات برگزار شد

1403/10/26
اولین پیش نشست همایش نان سالم با عنوان نان سالم گندم سالم برگزار شد

پیشن نشست نان سالم گندم سالم با حضور صاحب نظران، اعضای هیان علمی دانشگاه ها و مدیران سازمان های مرتبط روز سه شنبه بیست و هشتم آبان ماه در دانشگاه اصفهان برگزار شد. در این پیش نشست به بحث و تصمیم گیری راجع به محورهای اصلی همایش در حوزه تولید گندم سالم پرداخته شد.

1403/09/01

محورهای همایش

اطلاعات بیشتر

۱-  نان در آینه فرهنگ، تاریخ و تمدن ملل
۱-۱) نان از منظر قرآن کریم و احادیث
۲-۱) نان در متون و آثار دانشمندان
۳-۱) نان در آثار ادبی و هنری
۴-۱) تحولات نان در بستر تاریخ

۲-  نان و فرآورده‌های مرتبط و بهره‌گیری از آن‌ها: دیروز، امروز و چشم‌انداز آینده
۱-۲) نان های سنتی
۲-۲) نان های صنعتی
۳-۲) نان های رژیمی
۲-۴) فرآورده های غلات
۲-۵) سایر موارد

۳- صنعت نان
۱-۳) ماشین آلات مرتبط با کاشت، داشت برداشت
۲-۳) ماشین آلات مرتبط با فرآوری نان
۳-۳) زنجیره حمل و نقل
۴-۳) انبارداری و سیلو
۵-۳) آموزش و ترویج تولید نان سالم

۴-  نان و صنایع غذایی
۱-۴) غنی سازی و افزودنی های نان
۲-۴) آرد و فرآورده های غذایی مرتبط
۳-۴) استانداردسازی نان
۴-۴) نگهداری و بهداشت نان

۵- نان و امنیت غذایی
۱-۵) ابعاد استراتژیک نان
۲-۵) ایمنی زیستی

۶-  نقش نان و فرآورده‌های غلات در سلامت
۱-۶) نقش نان کامل و نان سفید بر سلامتی
۲-۶) نان در دوران های مختلف زندگی
۳-۶) نقش نان سالم در پیشگیری و درمان بیماری‌ها
۴-۶) نان و بهداشت دهان و دندان       

۷- اقتصاد و تجارت نان
۱-۷) اقتصاد و اشتغال‌زایی نان
۲-۷) اقتصاد مقاومتی
۳-۷) صادرات
۴-۷) نشان تجاری (برندسازی)
۵-۷) مدیریت بازار
۶-۷) نان و اقتصاد سلامت
۷-۷) نان و یارانه

۸- زراعت غلات
۱-۸) تنوع زیستی و خفظ ذخایر ژنتیکی
۲-۸) دفع آفات    
۳-۸) باقیمانده سموم در فرآورده های غلات

۹-  ساير محورهاي مرتبط  

معرفی همایش

اطلاعات بیشتر
نان پر مصرف ترین، ارزانترین، سالمترین و خوش خوراک ترین ماده غذایی مورد استفاده انسان در جهان و ایران می باشد و فرآوری صحیح آن فواید آن را دوچندان میکند.
از آنجا که در کشور ما نان، بخش عمده ای از غذای روزانه خانوارها را تشکیل می دهد از این رو هزینه های این ماده غذایی در اقتصاد خانوار و کیفیت آن در سلامت خانواده بسیار اثرگذار است. در سال حدود11 ميليون تن گندم در كشور توليد مي‌شود كه 3 ميليون تن آن به ضايعات نان تبديل مي‌شود. طبق آمار فائو ايران مقام نخست مصرف نان در جهان را دارد. اين در حالي‌است كه ميانگين سرانه مصرف نان در جهان حدود 65 تا 70 كيلوگرم است، اگر دور ريز نان هر ايراني را حساب كنيم مي‌بينيم كه حدود 50 كيلوگرم از آن هدر رفته است. به عبارت ديگر هر ايراني در سال به ‌اندازه سه چهارم مصرف متوسط يك نفر در جهان، نان هدر مي‌دهد.
از سوی دیگر ایران در مرکز پیدایش و زراعی سازی گندم و جو قرار دارد و ارقام بومی منحصر به فردی در ایران همچنان کشت می شود. توجه به این ذخایر وراثتی ارزشمند می تواند به غنی سازی پتانسیل ژنتیکی ارقام اصلاح شده گندم و بهبود کیفیت نان و افزایش تولید که یکی از ضرورت های راهبردی آینده جهان است کمک نماید.
هدف برگزار کنندگان این همایش گرد هم آوردن صاحب نظران و اندیشمندان این عرصه جهت تبادل اطلاعات خود و بررسی چالش های پیش روی تولید و فرآوری انواع نان، تغییر شیوه های آماده سازی نان در جهت کاهش ضایعات، ارائه راهکارهایی برای بهبود کیفیت نان و جلب توجه مسئولان و سیاستگذاران به مشکلات موجود و چالش های آینده این صنعت است.

اعضای کمیته علمی

احمد

ارزانی

متخصص اصلاح نباتات

ابراهیم

اسفندیاری

متخصص آناتومی (محقق حوزه نان و سلامت)

زهرا

اسفندیاری

متخصص علوم و صنایع غذایی

حامد امینی منابع قرآن و حدیث

مصطفی

امینی رارانی

متخصص سیاست گذاری سلامت

محمد انصاری پور متخصص طب ایرانی و دبیر علمی همایش

سلمان

باش زر

متخصص سیاست گذاری سلامت 

محمد

باقرنیا

متخصص علوم تغذیه

علی

باقری

متخصص گیاهشناسی

عبدالعظیم

بهفر

متخصص داروسازی

علی اکبر

جعفری

متخصص تاریخ

حامد

خدایاری

متخصص گیاهشناسی

مجتبی خیام نکوئی بیوتکنولوژی گیاهی

سید رسول

ذاکر

زیست شناس

محمد

ربانی

متخصص میکروبیولوژی

محمدرضا

رحیمی نژاد

متخصص گیاهشناسی

حدیث

رستم آبادی

متخصص علوم و صنایع غذایی

محمدرضا

رضایتمند

متخصص اقتصاد سلامت  

مریم

رواقی

عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات سازمان جهاد کشاورزی

سید محمدحسین

روحانی

متخصص علوم تغذیه

مهرداد

زینلیان

متخصص ژنتیک 

مسعود

سامی

متخصص علوم و صنایع غذایی

راحله سادات

سجاد

فوق تخصص غدد درون ریز و متابولیسم

حجت الله سعیدی سیستماتیک گیاهی و دبیر علمی همایش

مریم

سهیلی پور

فوق تخصص گوارش

زهرا

سید معلمی

دندانپزشک

علی

شاهنده

متخصص علوم و صنایع غذایی  

مجید

شریفی

متخصص گیاهشناسی

فرناز

شهدادیان

متخصص علوم تغذیه

زهرا

صابری

دندانپزشک

امید

صادقی

متخصص علوم تغذیه 

پروانه

صانعی

متخصص علوم تغذیه

مهدی

طغیانی

متخصص اقتصاد  

غلامرضا

عسکری

متخصص علوم تغذیه

مجید

غیاث

متخصص جغرافیای پزشکی و گردشگری سلامت

فرخ

قهرمانی نژاد

متخصص گیاهشناسی

امیر قمرانی روانشناسی
مریم فنایی صنایع غذایی

مهدی

کاظمی

فوق تخصص گوارش

مسعود

کثیری

متخصص تاریخ

مهدی

کدیور

متخصص علوم و صنایع غذایی

نگار

کریمی

گیاهشناس

محمد

کمالی نژاد

متخصص گیاهان دارویی و محقق طب ایرانی

غلامحسین

کیانی

متخصص اقتصاد  

مرجان

گلشنی

فوق تخصص غدد درون ریز و متابولیسم

مهرداد

محلوجی

عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات سازمان جهاد کشاورزی

محمد

مظاهری

متخصص طب ایرانی

مریم

معینی

متخصص اقتصاد سلامت 

سید عبدالعلی

موسوی زاده

متخصص طب ایرانی

ایرج

مهرگان

متخصص گیاهشناسی

محل برگزاری همایش

محل برگزاری همایش: دانشگاه اصفهان، ساختمان شهید رئیسی، تالار پیامبر اعظم
https://maps.app.goo.gl/3sXA6ZeGLkTPXDs88
 

تا همایش ...

-1 روز

تاریخ های مهم

تاریخ برگزاری همایش: ۲۷ و ۲۸ فروردین ماه ۱۴۰۴
محل برگزاری همایش: دانشگاه اصفهان، ساختمان شهید رئیسی، تالار پیامبر اعظم (https://maps.app.goo.gl/3sXA6ZeGLkTPXDs88)
مهلت ارسال مقاله: 20 فروردین ماه ۱۴۰۴
( فقط ارسال چکیده مقالات لازم است و ارسال مقاله کامل بر اساس فرمت نگارش اختیاری است)
مهلت ارسال ایده: 27 فروردین ماه ۱۴۰۴
مهلت ثبت نام کارگاه ها: 24 فروردین ماه ۱۴۰۴
مهلت ثبت نام همایش: ۲۵ فروردین ماه ۱۴۰۴
دریافت گواهی مقاله و حضور منوط به پرداخت وجه ثبت نام در موعد مقرر است.

برگزار کنندگان

حامیان معنوی

حامیان مادی

سیویلیکا

خبر تصویری

1
2
پیش نشست دوم
3
پیش نشست دوم
4
پیش نشست دوم
5
نشست سوم
6
7
8
9
10
11

آمار بازدید

7 بازدید امروز 60052 بازدید کل 1 کاربران آنلاین 9954 بازدید این صفحه
ثبت نام در همایش قدم اول جهت ارسال مقاله و شرکت در همایش !
ورود به سامانه کاربران ارسال مقاله ، رهگیری مقالات و...
تاریخ های مهم تاریخ ارسال مقالات ، اعلام نتایج
محورهای همایش
پوستر همایش
ارتباط با ما

دسترسی سریع


  • ارتباط با ما
  • درباره ما
  • مدیریت سایت
------------------------------------------
 

پیوند ها


  • مرکز پژوهشی فرآورده های طبیعی و زیستی دارویی دانشگاه اصفهان
  • پایگاه اطلاع رسانی همایشها و کنفرانس های کشور
  • پایگاه استنادی علوم جهان اسلام
  • وزارت علوم تحقیقات و فناوری
  • معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری
------------------------------------------
 

آدرس دبیرخانه


دبیرخانه همایش: دانشگاه اصفهان، مرکز رشد و فناوری دانشگاه، مرکز پژوهشے فرآورده های طبیعی و زیستی دارویی
محل برگزاری همایش: دانشگاه اصفهان، ساختمان شهید رئیسی، تالار پیامبر اعظم

شماره ثابت: ۰۳۱۳۷۹۳۲۳۹۷ (ساعات اداری)
شماره همراه: 
آدرس کانال کنگره: 
ایمیل: Mbiology.products@gmail.com
اینستاگرام: ui.mbiology.products
لینکداین: linkedin.com/company/research-center-for-natural-and-biopharmaceutical-products
گروه پیام رسان داخلی ایتا:
https://eitaa.com/joinchat/1407713497Ccbd29b12a2
کانال اطلاع رسانی دبیرخانه در پیام رسان داخلی بله: ble.ir/uimbiologyproducts
------------------------------------------

© کلیه حقوق این وب سایت محفوظ می باشد .
طراحی و پیاده سازی شده توسط : همایش نگار ( ویرایش 10.0.6)