دومین پیش نشست همایش نان سالم
ارسال شده در تاریخ :

دومین پیش نشست همایش نان سالم با عنوان با عنوان اقتصاد نان و غلات برگزار شد
بسم الله الرحمن الرحیم
پیش نشست دوم همایش ملی تولید و فرآوری نان سالم از مزرعه تا سفره در دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در تاریخ ۴ دی برگزار شد.
در این پیش نشست آقای دکتر اکبری استاد اقتصاد دانشگاه اصفهان گفت: متاسفانه آمار رسمی مصرف سرانه نان در کشور نداریم ولی بر اساس آمار فائو و بانک جهانی میزان مصرف سرانه نان در کشور ۲تا ۳ برابر میزان مصرف سرانه جهانی است و بر اساس آمار بانک مرکزی مخارج سرانه نان در خانوار شهری ۱۰،۵ درصدو در خانوار روستایی ۱۵،۵ درصد می باشد. ایشان خواستار نگرش سیستمی به مسأله نان در کشور شد. مهندس دزفولی رییس کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی سخنران بعدی بود که با اشاره به آمادگی کمیسیون کشاورزی و کمیسیون صنایع غذایی اتاق برای همکاری با دانشگاه خواستار برگزاری نشست های مشترک در این راستا شد و گفت متاسفانه در کشور ناترازی ها فاجعه بار شده و علت آن پرداختن به توسعه و تولید بدون پرداختن به مدیریت صحیح مصرف است. سرکار خانم معینی فر متخصص اقتصاد سلامت در ادامه با اشاره به تاثیر اصلاحات رفتاری کم هزینه گفت: بررسی شده که مصرف اقلام مضر حتی با تغییر چیدمان میز و دور گذاشتن آنها نسبت به موادغذایی سالم در رستورانهای دانشجویان کاهش یافته است یا قرار دادن مواد غذایی سالم در ابتدای منوی غذا نسبت به مواد غذایی ناسالم بجای قرار گرفتن بر اساس حروف الفبا موجب مصرف بیشتر غذاهای سالم توسط دانش آموزان شده است.


پیش نشست دوم همایش ملی تولید و فرآوری نان سالم از مزرعه تا سفره در دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در تاریخ ۴ دی برگزار شد.
در این پیش نشست آقای دکتر اکبری استاد اقتصاد دانشگاه اصفهان گفت: متاسفانه آمار رسمی مصرف سرانه نان در کشور نداریم ولی بر اساس آمار فائو و بانک جهانی میزان مصرف سرانه نان در کشور ۲تا ۳ برابر میزان مصرف سرانه جهانی است و بر اساس آمار بانک مرکزی مخارج سرانه نان در خانوار شهری ۱۰،۵ درصدو در خانوار روستایی ۱۵،۵ درصد می باشد. ایشان خواستار نگرش سیستمی به مسأله نان در کشور شد. مهندس دزفولی رییس کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی سخنران بعدی بود که با اشاره به آمادگی کمیسیون کشاورزی و کمیسیون صنایع غذایی اتاق برای همکاری با دانشگاه خواستار برگزاری نشست های مشترک در این راستا شد و گفت متاسفانه در کشور ناترازی ها فاجعه بار شده و علت آن پرداختن به توسعه و تولید بدون پرداختن به مدیریت صحیح مصرف است. سرکار خانم معینی فر متخصص اقتصاد سلامت در ادامه با اشاره به تاثیر اصلاحات رفتاری کم هزینه گفت: بررسی شده که مصرف اقلام مضر حتی با تغییر چیدمان میز و دور گذاشتن آنها نسبت به موادغذایی سالم در رستورانهای دانشجویان کاهش یافته است یا قرار دادن مواد غذایی سالم در ابتدای منوی غذا نسبت به مواد غذایی ناسالم بجای قرار گرفتن بر اساس حروف الفبا موجب مصرف بیشتر غذاهای سالم توسط دانش آموزان شده است.

