تغییرات کارگاه های جنبی دومین همایش ملی نان سالم از مزرعه تا سفره
ارسال شده در تاریخ :

کارگاه های جنبی همایش ملی نان سالم از مزرعه تا سفره 26 فروردین ماه 1404 دانشگاه اصفهان
با سلام و احترام
کارگاه اول همایش (نانوای ماهر، نان سالم)، کارگاه دوم همایش (پخت نان حجیم سبوس دار) در سالن های جنبی تالارپیامبر اعظم دانشگاه اصفهان برگزار میگردد.
لینک های ورود به کارگاه های سوم و چهارم جنبی همایش ملی نان سالم از مزرعه تا سفره
به اطلاع می رساند: کارگاه سوم نان های فراسودمند به صورت مجازی و به ساعت 13 الی 15 تغییر یافت:
-لينك ورود به كارگاه نان های فراسودمند:
۲۶ فروردین ماه ۱۴۰۴ ساعت ۱۳ تا ۱۵
مدرس: دکتر سید حمید نوربخش
http://lms.ui.ac.ir/srv/meetbread
-ورود به صورت (ورود به این جلسه)(در صورت ثبت نام در کارگاه با نام و نام خانوادگی هنگام ورود به جهت دریافت گواهی شرکت وارد شوید).
-----------------------------
و کارگاه چهارم نان و غذاهای فرآوری شده با غلات در بیماری دیابت به ساعت 15 تا 17 به صورت حضوری و مجازی و خارج از دانشگاه اصفهان (خیابان طالقانی خیابان اردیبهشت شمالی ساختمان نور۲ طبقه۲) برگزار میگردد.
کارگاه آموزشی نان و غذاهای فرآوری شده با غلات در بیماری دیابت همراه با پرده خوانی خوراک در دیابت
مدرس : دکتر محمد انصاری پور متخصص طب ایرانی و عضو هیئت علمی دانشگاه
نحوه برگزاری : حضوری و غیر حضوری
-لینک شرکت در جلسه به صورت غیر حضوری در گوگل میت : meet.google.com/wom-mhxk-mqb
همچنین پخش زنده کارگاه در کانال @shamsalshomous در پیام رسان ایتا برگزار می گردد.
جهت کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام به شناسه زیر در پیام رسان ایتا پیام بدهید: @admin_salamat_shams
زمان : سه شنبه ۲۶ فروردین ماه از ساعت ۱۵ الی ۱۷ مکان : خیابان طالقانی خیابان اردیبهشت شمالی ساختمان نور۲ طبقه۲